Vyhlídkové lety, vystoupení tanečních souborů, projížďky na koních, rozcvička s bubeníky, tenisový turnaj, soutěže a hlavně hodně hudby. Den plný zábavy pro všechny slibuje akce Ahoj léto, která letos proběhne v duchu afrických rytmů na novoborském koupališti v sobotu 3. září.

Králíky, drůbež a holuby předvedou první zářijový víkend chovatelé v areálu SK Družba v Bukovanech. Součástí 2. místní výstavy, kterou pořádají chovatelé ze ZO ČSCH Pihel za podpory města Nový Bor, bude doprovodný program pro děti i prodej chovatelských potřeb a chovných zvířat.

Společnost Severočeské vodovody a kanalizace přeruší ve čtvrtek 8. září dodávky pitné vody v ulici Gen. Svobody 123, Severní 661, 662, 663, 664, 755 a Revoluční 500, 583, 849, 485, 428, 184. Voda tu nepoteče od 8:00 do 17:00 hodin.

Humanitární organizace ADRA vyhlásila veřejnou sbírku na pomoc obětem ničivého zemětřesení, které minulý týden postihlo Itálii. Lidé, kteří by chtěli projevit solidaritu, mohou využít sbírkový účet, dárcovské SMS. Přispět je možné také přes online platební bránu.
Lidé cestující na trati Bakov nad Jizerou – Jedlová by měli věnovat pozornost nahlášené nepřetržité výluce v úseku Česká Lípa hl. nádraží – Nový Bor. Ta bude probíhat od pondělí 5. září 2016 22:20 hod. do úterý 6. září 2016 17:30 hodin. Vlaky v obou směrech nahradí autobusy, a to i u části spojů mezi Českou Lípou a Svorem.
Časové posuny, lepší návaznost a prodloužení spojů přinese změna jízdních řádů linkových autobusů od neděle 28. srpna na Novoborsku.
Poletující víly, míchání lektvarů, čarodějné občerstvení a taky soutěže o ceny doprovodí slavnostní premiéru rodinné komedie Strašidla. Tu osobně uvedou režisér Zdeněk Troška, herečky Tereza Kostková a Carmen Mayerová nebo mladý herec Petr Šimčák ve středu 24. srpna v 18:30 hod. v Městském kině v Novém Boru.
Životní optimismus. Takový je recept na dlouhověkost nejstarší občanky Nového Boru Anny Hejné, která oslavila úctyhodných 102 let. „Měla jsem pestrý život, kolikrát byl hodně těžký. Vždycky jsem si ale ze všeho brala jen to pěkné. A tím se řídím pořád,“ prozradila oslavenkyně.

Zakalení vody ve Šporce, které obyvatelé města oznamují na Odbor životního prostředí MěÚ, mají na svědomí práce na horním toku v Arnultovicích. Povodí Ohře, s.p., tu opravuje opevnění obou břehů a těží sedimenty ze dna.

Velký ohlas mezi obyvateli rodinných domků v Novém Boru, Janově, Pihelu nebo Bukovanech vzbudila anketa k možnosti získat od města zahradní kompostér zdarma. Svědčí o tom nejen vysoký počet odevzdaných anketních lístků, ale i četné žádosti o prodloužení ankety, která skončila v pátek 12. srpna. Ti, kteří nestihli na anketu zareagovat do uvedeného data, mohou být bez obav.
Hledáme obyvatele Nového Boru, Horního a Dolního Pihelu, Janova a Bukovan, kteří v letošním roce slaví 90 let. Rádi bychom je pozvali na oslavy devadesátin městského kina a divadla, které připadají na 3. 10. a 8. 10. 2016. Pokud tedy máte v rodině devadesátileté jubilanty, prosíme, přihlaste se nám na e-mailovou adresu grafik@kulturanb.cz, nebo volejte 487 726 755. Děkujeme.

Informujeme o plánovaném přerušení dodávky elektrické energie, ke kterému dojde v úterý 16. 8. 2016 v Janově, ve středu 17. 8. 2016 a v pátek 19. 8. 2016 v Novém Boru.

Temperament a spontánnost romské hudby umocněná orchestrálním aranžmá nadchla více než dvě stovky návštěvníků novoborského letního kina. Ty v úterý přilákal společný koncert Idy Kelarové, „jejích“ talentovaných romských dětí z početného sboru Čhavorenge a České filharmonie.
Upozorňujeme návštěvníky Turistického informačního centra na omezení provozu v pátek 12. 8. 2016 od 9:00 do 14:00 hod. Důvodem je plánované přerušení dodávky elektrické energie.

Informujeme o plánovaném přerušení dodávky elektrické energie, ke kterému dojde v týdnu od pondělí 8. 8. 2016 do pátku 12. 8. 2016 v Novém Boru.

První  «  6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16  »  Poslední