O prázdninách do kina

Městské kino si pro vás připravilo na léto hned několik filmových lahůdek.  Zároveň upozorňujeme, že je projekce posunuta od 18:30 a od 21:00 hod., pohádky pro děti začínají v 16:30 hod..

Od středy 5. července v celorepublikové předpremiéře můžete zhlédnout nového pavoučího superhrdinu Spidermana.  Od 10. do 12. července jsou přichystány tři žhavé filmové novinky z mezinárodního festivalu v Karlových Varech, které můžete vidět bezprostředně po jeho skončení. Od čtvrtka 13. července začne Válka o planetu opic s nemilosrdným Woody Harrelsonem v hlavní roli. Ve druhé půlce července vás čeká premiéra akčního dobrodružného velkofilmu podle slavného komiksu Valerián a město tisíce planet.  Těšit se můžete také válečné drama Dunkerk, které podle skutečných událostí natočil vizionář Christopher Nolan. Každé úterý si fajnšmekři mohou užít výběr artových filmů převážně z evropské produkce. Děti se pobaví u animovaných pohádek Maxinožka a Letíme.

Celý program je zveřejněn na webových stránkách www.kulturanb.cz/kino, kde si rovnou můžete zakoupit i vstupenky na představení, abyste se vyhnuli frontám u pokladny.

Ilona Rejholcová
Kultura Nový Bor, s.r.o.