Den otevřených dveří Denního stacionáře Meduňka

Sociální služby města Nový Bor, p. o. zvou veřejnost na Den otevřených dveří v Denním stacionáři Meduňka (Žižkova 159), který proběhne v úterý 5. října od 13:00 hod. do 18:00 hod.. Návštěvníci si budou moci prohlédnout prostory zařízení a seznámit se s poskytováním této sociální služby určené seniorům se sníženou soběstačností a osobám se zdravotním postižením.

Den otevřených dveří se uskuteční v rámci celorepublikové akce Týden sociálních služeb ČR. V České republice působí více než 2000 poskytovatelů sociálních služeb, kteří své služby poskytují přibližně 700 000 klientů. Pracují zde desetitisíce zaměstnanců, kteří pomáhají řešit jejich nepříznivou sociální situaci formou, která zaručuje zachování lidské důstojnosti, ctí individuální potřeby a posiluje schopnost začleňování do společnosti v přirozeném sociálním prostředí.

Od 90. let došlo k razantnímu zvýšení kvality, ale i dostupnosti sociálních služeb; tento proces dále pokračuje. Cílem této akce je upozornit širokou veřejnost na sociální služby v ČR, představit je jako služby potřebné, nutné, kvalitní, ale hlavně umožňující důstojný život tisícům občanů a uživatelů těchto služeb.

Mgr. Daniel Nerad
ředitel, Sociální služby města Nový Bor, p.o.

Datum poslední aktualizace: 01.10.2017 20:28
Naposledy aktualizoval: Radmila Pokorná